Informatie voor nieuwe leden

Zaal

Clublokaal François Mingaud, Parade 6, 8333 DR STEENWIJK, telefoon 0521 - 518346.

Biljarts

4 tafels 1150 x 2300 en 2 tafels1430 x 2860, worden twee keer per jaar van nieuwe lakens voorzien.

Openingstijden

Van Maandag t/m vrijdag 13.30 - 17.30 en 19.00 - 23.00 uur, zaterdag en zondag van 13.30 - 17.00 uur.

Bestuur

Voorzitter Wolf van Ittersum, secretaris vacant, Penningmeester Jan Sellis, wedstrijdleider Frank Stoewinder

Contributie

€ 15,00 euro per maand. Tweede gezinslid en junioren betalen 50% van het contributiebedrag. Dit bedrag dient men vooruit te betalen, bij voorkeur met een automatische overschrijving.

Bankrekening

IBAN: NL55RABO0365816620 Rabobank Steenwijkerland.

Tenue

Verplicht bij deelname aan K.N.B.B. wedstrijden.
Vest en vlinderstrik kunnen besteld worden bij mevrouw H. Schonewille telefoon 0521 – 515890. Verder zwarte schoenen, sokken, pantalon en een wit overhemd, zelf zonodig aan te schaffen.

Opleidingen

Na de competities kan men zich inschrijven voor biljartles van een bondinstructeur.
50 % van de kosten zijn voor rekening van de vereniging de rest betalen de deelnemers gezamenlijk.

Biljartmogelijkheden

Onze teams nemen actief deel, zowel in de KNBB als in recreantenverband, avonds en/of middags, in de spelsoorten libre en driebanden klein of driebanden groot. Teaminschrijfgelden zijn voor de vereniging.
Ook zijn er mogelijkheden om mee te doen aan persoonlijke kampioenschappen (PK) in elke klasse en spelsoort, zowel bij de recreanten als bij de K.N.B.B. district Zwolle eo.(inschrijfformulieren hangen tijdig op het bord. lnschrijfgelden worden per nota verrekend.
Op de maandag- en donderdagavond, evenals op de woensdagmorgen worden er onderlinge clubwedstrijden gespeeld (geen tenue). Uiteraard kan men alle dagen vrij spelen en oefenen, wanneer het u past. En dit uiteraard voor zover de biljarts vrij zijn en niet gebruikt worden voor (competitie)wedstrijden.

Huisregels

Als nieuw lid ontvangt u de Statuten en het Huishoudreglement. Hierin zijn de rechten en plichten en sanctie omschreven. Het bestuur zal op een ieder beroep doen als vrijwilliger voor diverse taken, bv: schoonmaken, bardiensten, arbitreren, enz, ieder naar zijn kunnen.