Hartelijk welkom op de website van Biljartvereniging Steenwijk

Nieuwsberichten

 

29 september 2018:

Open dagen op zaterdag 13 en 20 oktober van 10 tot 14 uur


Onze open dagen zijn weer aanstaande. Op deze dagen willen we geïnteresseerde bewoners kennis laten maken met onze club en het mooie biljartspel. We hopen daarmee het ledental op peil te kunnen houden.

Met de nodige publiciteit proberen we zo veel mogelijk mensen binnen te krijgen. Als biljartclub-lid kunt u daaraan bijdragen door belangstellende vrienden, kennissen en familieleden voor de open dagen uit te nodigen. Vooral jongeren zijn welkom.

Tijdens de open dagen is er gratis koffie en thee.
Bezoekers ,die dat willen en kunnen, mogen vrij biljarten. Niet zo geoefende biljarters kunnen onder begeleiding van onze instructeurs oefenen of leuke biljartspelletjes doen. Bezoekers, die serieus verder willen kennismaken, kunnen zich tijdens de open dagen inschrijven voor 2 gratis biljartlessen door onze instructeurs. Deze lessen worden naderhand gegeven.

Nota Bene: Ook clubleden zijn bij deze uitgenodigd om op 13 of 20 oktober a.s. acte de pr├ęsence te geven. Dat kan als toeschouwer of begeleider dan wel om lege biljarts te bemensen als de belangstelling onverhoopt gaat tegenvallen.


2 februari 2018:

PK-resultaten voortaan onder de tab PK en Toernooi


Vanaf heden vindt u de pk-resultaten van onze leden onder de tab PK- en Toernooi. Deze vindt u hier

6 november 2017:

Jassen en sieraden


In de afgelopen periode hebben wij op verzoek van veel van onze leden de garderobe en bestuurskamer binnen ons biljartcentrum omgedraaid.
Op deze manier hebben wij meer zicht op die personen die zich toegang verlenen tot de garderobe alsmede de kledingstukken in de garderobe zelf.
Met het aanbreken van de herfst in Nederland is ook de periode met meer regenachtige dagen aangebroken. Om nu een verhoging van de luchtvochtigheid in de biljartzaal (en de daarmee gepaard gaande invloeden op de biljarttafels) te voorkomen, vragen wij alle leden om hun jassen niet in de biljartzaal maar in de garderobe te hangen.
Tevens willen wij u vragen extra aandacht te besteden aan het dragen van horloges, armbanden, e.d. tijdens de wedstrijden. Om de kans op beschadigingen te verkleinen, vragen wij iedereen om de sieraden e.d. te verwijderen.

Biljartvereniging Steenwijk

8 augustus 2016:

Geen horloges of armbanden om tijdens het spelen!
Om beschadigen van de lakens te voorkomen is het voortaan niet meer toegestaan om tijdens het spelen horloges of armbanden te dragen.
U wordt hier zo nodig op aangesproken.


Het bestuur

1 december 2013: Roken in de zaalroken